Recente activiteiten, (scroll down)

WGExpo, kunst en muziek door Clare van Stolk en Sylvia Holstijn

WGExpo

Iedere maand organiseren Clare van Stolk en Sylvia Holstijn een WGExpo in het WG café in Amsterdam. Verschillende exposanten kunnen hun werk gedurende een maand in het goed bezochte WG café tentoonstellen.
Elke nieuwe tentoonstelling wordt feestelijk geopend met een muzikaal optreden door Sylvia Holstijn en gasten. O.a. George Groot (Don Quishocking), Ernst Lugten, Marie Chaplet en Marijn Roozemond waren te gast bij deze evenementen.
17 juli 2011 was Fay Lovsky de muzikale gast.

Mocht u een keer willen exposeren, een muzikale bijdrage leveren of een opening bijwonen, neem dan contact op via het contactformulier:
contact

Kijk ook op de site van Clare van Stolk: Clare van Stolk

Optreden

Sylvia en Fay zijn te boeken, ieder afzonderlijk maar ook samen.
Een programma van een half uur, geschikt als feestelijk tussendoortje bij diners, openingen etc. Neem hiervoor contact op via het contact formulier:
contact

Brecht

In mei 2010 overleed kunstenaar Brecht Swaanswijk. 
In de film 'Bergen Geestgrond' - Sylvia Holstijn 2009, vertelt Brecht, wandelend over de begraafplaats in Bergen hoe hij zijn einde ziet. In het Stadsmuseum in IJsselstein is tot en met 2 oktober 2011 een overzichtstentoonstelling van zijn werk te zien. Hier draait ook de film 'Bergen Geestgrond'. 
De dvd á 10,00 is te bestellen zowel via Sylvia als via de stichting Bergen Geestgrond en ook te koop in het museum in IJsselstein.   
Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier:
contact