Over TOUPIM® de pruik en het Hemd

Soms staat het iemand ZO GOED! Sterke vrouw, knap gezicht, met een Toupim®eigenhaar-band. Wie kan nou zien dat het niet aan haar hoofd vast zit..! Zet 'm op Judith!

'Pim, ik heb een cadeau voor je, mijn haar!' 

Mijn lieve vriend Jonathan had flink gespaard. Vanmiddag samen naar kapper Jeroen Bruggeman, en nu heb ik 12 prachtige staarten. Dit wordt een hele mooie Toupim®haar-band! Binnenkort het resultaat. 

 

Update, we maakten 2 Toupim haar-banden van Jonathans' haar! 

Haarwerken, haarwerk, pruiken, mutsjes na chemo.

 

De discussie: 

De Toupim®haar-band is een haarwerk, het is tenslotte gemaakt van haar, ter vervanging van het eigen haar.

Dit is een grote discussie die ik voer met de verzekeraars. Een aantal verzekeraars vergoedt de haar-band van Toupim gelukkig! Met enkele verzekeraars ben ik nog in discussie. Omdat je de haar-band combineert met een petje valt het soms onder 'petjes' en die vergoeden ze maar gedeeltelijk. 

Maar alléén een petje, zonder haar eronder, is iets totaal anders! Vaak zie je dan de kale nek, en zie je dus snel dat je met iemand te maken hebt zonder haar, waarvan je vermoedt dat diegene wel ziek zal zijn.

Met een Toupim®haar-band ben je onherkenbaar als patiënt. Dat is het mooie, een onzichtbare, prachtige oplossing, een haarwerk waardoor je weer haar hebt, en er dus weer gewoon als jezelf uitziet. 

Dit even voor nu, binnenkort meer! 

 

U hebt geen video geplaatst
Uitleg Toupim®

Izabel met de Toupim®haar-band van haar gedoneerde staart! Schitterend!

Het was zo'n flinke staart, misschien kan ik zelfs een 2e haar-band ervan maken. Deze haar-band met prachtige Braziliaanse krullen is te koop.